Waar draag je aan bij? 

Meedoen aan CYCLE NL is meer dan alleen een fietstocht. Je bent lekker sportief bezig voor je eigen hart én dat van een ander. Nederland telt 1,7 miljoen mensen met een hart- of vaataandoening. Doen we niets, dan groeit dit aantal binnen zeven jaar met bijna 1 miljoen. Dit moet stoppen. Met jouw inzet kan de Hartstichting blijven investeren in onderzoek, risicofactoren tijdig opsporen en inzetten op een gezondere leefomgeving.

Goed voor je eigen hart

Bewegen is goed voor je hart. Het verlaagt je bloeddruk en de kans op hart- en vaatziekten. Door mee te doen aan CYCLE NL ben je niet alleen sportief bezig, maar ben je ook met elkaar aan het fietsen voor hetzelfde doel. Dat verbindt. De inspanning en je grenzen verleggen vermindert spanningen en geeft jou en je hart energie!

Goed voor het hart van een ander

Door mee te doen aan CYCLE NL haal je geld op voor onder andere belangrijk onderzoek naar hart- en vaatziekten. Zo maken we Nederland hartgezonder! Laat je sponsoren of doe zelf een donatie. Hiermee steun je het werk van topwetenschappers en maak je echt verschil. En iets goeds doen voor een ander maakt je eigen hart ook blij!

Wil je meer lezen over het werk van de Hartstichting? Kijk op Hartstichting.nl

Nog meer CYCLE voor je hart in 2023

Wist je dat wandelen ook goed is voor je hart?

Wij organiseren ook een wandelevent op 2 november 2024.
Lees meer over onze 11strandentocht.


CYCLE Paris

25 t/m 29 mei 2023


CYCLE Berlin 

6 t/m 11 juli 2023

Doe mee en kom in beweging voor jouw hart en dat van een ander!

Wist je dat? Er dagelijks 101 mensen
overlijden aan hart- en vaatziekten

Er 650 ziekenhuisopnames
per dag zijn

Er 1.5 miljoen patienten zijn

Er 1 op de 4 vrouwen
overlijdt aan hart- en vaatziekten

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van sportieve evenementen en het werk van de Hartstichting? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen