Waar draag je aan bij? 

Meedoen aan CYCLE NL is meer dan alleen een fietstocht. Je bent lekker sportief bezig voor je eigen hart én dat van een ander. Met jouw deelname help je de Hartstichting namelijk Nederland hartgezonder te maken. We investeren in onderzoek en zetten in op preventie.

Goed voor je eigen hart

Bewegen is goed voor je hart. Het verlaagt je bloeddruk en je kans op hart- en vaatziekten. Kansen om meer te bewegen zijn er genoeg. Maar hoe laat je jezelf en je hart hier extra van profiteren?

Door mee te doen aan CYCLE NL ben je sportief bezig. Maar je brengt ook tijd door met mensen van wie je houdt, je maakt samen lol en kan lekker bijpraten. Wist je dat je hart hier ook blij van wordt? Een dagje eropuit vermindert spanningen en geeft jou en je hart energie!


Goed voor het hart van een ander

Door mee te doen aan CYCLE NL haal je geld op voor onder andere belangrijk onderzoek naar hart- en vaatziekten. Laat je sponsoren of doe zelf een donatie. Hiermee steun je het werk van topwetenschappers en draag je bij aan een hartgezonder Nederland. En iets goeds doen voor een ander maakt je eigen hart ook blij!

Nog meer CYCLE voor je hart in 2023


CYCLE Paris

25 t/m 29 mei 2023


CYCLE Berlin 

6 t/m 11 juli 2023

Doe mee en kom in beweging voor jouw hart en dat van een ander!

Wist je dat? Er dagelijks 101 mensen
overlijden aan hart- en vaatziekten

Er 650 ziekenhuisopnames
per dag zijn

Er 1.5 miljoen patienten zijn

Er 1 op de 4 vrouwen
overlijdt aan hart- en vaatziekten

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van sportieve evenementen en het werk van de Hartstichting? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen