Waar draag je aan bij? 

Meedoen aan CYCLE NL is meer dan alleen een fietstocht. Lekker sportief bezig zijn is goed voor je eigen hart én dat van een ander. Ontdek waarom dat zo is en doe ook mee.

Goed voor je eigen hart

Bewegen is goed voor je hart. Het verlaagt je bloeddruk en je kans op hart- en vaatziekten. Kansen om meer te bewegen zijn er genoeg. Maar hoe laat je jezelf en je hart hier extra van profiteren?

Door mee te doen aan CYCLE NL ben je lekker sportief bezig. Maar je kunt onderweg ook lekker bijkletsen met je fietsmaatjes en je hebt samen lol. Wist je dat je hart hier ook blij van wordt? Een dagje eropuit vermindert spanningen en geeft jou en je hart energie!


Goed voor het hart van een ander

Door mee te doen aan CYCLE NL kun je geld ophalen voor onderzoek. Laat je sponsoren of doe zelf een donatie voor onderzoek. Hiermee steun je het werk van topwetenschappers en draag je bij aan oplossingen om hart- en vaatziekten eerder op te sporen en beter te behandelen. En iets goeds doen voor een ander maakt je eigen hart ook blij!

Nog meer CYCLE voor je hart in 2022


CYCLE Paris

26 t/m 30 mei


CYCLE Berlin 

21 t/m 26 juli

Doe mee en kom in beweging voor jouw hart en dat van een ander!

Wist je dat? Er dagelijks 101 mensen
overlijden aan hart- en vaatziekten

Er 650 ziekenhuisopnames
per dag zijn

Er 1.5 miljoen patienten zijn

Er 1 op de 4 vrouwen
overlijdt aan hart- en vaatziekten

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van sportieve evenementen en het werk van de Hartstichting? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen