Routes CYCLE NL

Zondag 24 september I Vliegbasis Soesterberg

Van 27- 150 KM

 

CYCLE NL is hét evenement voor fietsliefhebbers. Voor mountainbikers, wielrenners, gravelbikers en andere sportieve fietsers. Voor beginners en gevorderden, voor jong en oud. Meerdere routes, afstanden en ondergronden zorgen ervoor dat er altijd een passende route is voor jou en je fietsmaten. 

Vliegbasis Soesterberg


De unieke start- en finishlocatie? De voormalige vliegbasis van Soesterberg. Als dat je geen vliegende start geeft! 
Je kunt als deelnemer kiezen uit 11 verschillende routes met afstanden tussen de 27 en 150 kilometer. Routes die je dwars door het hart van Nederland leiden. Door het bos, door de stad en door de mooie Nederlandse natuur. Je fietstocht sluit je met een hapje en drankje af op het gezellige Hartstichting Plein. 

Alle fietsen 30 I 45 KM

Ben jij een echt stadsmens, dan zijn onze rode hartenroutes iets voor jou! Je fietst, op een sportieve fiets naar eigen keuze, langs Utrecht, de Bilt en het mooie Zeist. De rode routes zijn goed toegankelijk voor de minder getrainde fietsers en komt langs het ziekenhuis. Dan is zichtbaar waarom we dit allemaal doen. We komen in actie tegen hart- en vaatziekten en daar help jij direct aan mee! 


Gravelbike 65 I 95 KM

Haal jij op 24 september je gravelbike uit de schuur? Dan wachten zandpaden en onverharde wegen jou op en start je aan een heus avontuur. Routes die je door landelijke gebieden leiden en je veel van de mooie omgeving laten zien. Je passeert Hilversum, Laren, Bussum en Huizen en kies je voor de lange route dan fiets je ook nog een stuk langs het water. Je kiest een route van 65 of 95 KM. 


Mountainbike 27 I 43 I 60 I 82 KM

Niet bang voor een uitdaging? Dan zijn de blauwe mountainbike routes misschien wel iets voor jou! Bereid je voor op ruige terreinen, off road avonturen en veel hoogteverschil. De routes van 60 en 82 kilometer zijn geschikt voor de avontuurlijke fietsers. Vergeet tijdens het trappen en sturen niet om ook even te genieten van die mega mooie groene omgeving. De routes leiden je langs Austerlitz, Noordhout en landgoed Den Treek-Henschoten.


Racefiets 70 I 100 I 150 KM

Ben jij een echte kilometervreter, dan gaat jouw hart waarschijnlijk sneller kloppen van onze wielrenroutes. Het aantal kilometers kies je natuurlijk helemaal zelf. Of je die alleen, of in een groep gaat afleggen is ook helemaal aan jou. En ondanks dat CYCLE NL geen wedstrijd is, zijn dit wel routes waar je hoge snelheden kunt behalen en grote afstanden aflegt. Waar ga jij voor?


Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen