Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kies de route die bij je past.
Antwoord niet gevonden? Stuur dan een appje naar 06-15 31 56 91 of stuur een e-mail naar cycle@hartstichting.nl.

Ticket & Deals

Wat is bij het ticket inbegrepen?
  • Een unieke fietsroute
  • GPX-routes per mail
  • Koffie & thee bij de start
  • Sportreep en -gel voor onderweg
  • Abonnement van Strade van 1 juli t/m 31 december 2023 (tw.v. 35,- euro)
  • Gepersonaliseerd stuurbord
  • Materiaal- en verzorgingsposten onderweg
  • Lekker koel drankje op het gezellige plein bij de finish
  • En natuurlijk je prachtige medaille!

Voor welke routes heb ik een vignet nodig?
Bij de mountainbike routes fietsen we over terreinen van verschillende landeigenaren. Hiervoor ben je verplicht een vignet te hebben. Het is mogelijk bij ons een vignet aan te schaffen voor deze gebieden. Deze kosten bedragen 7,50 EUR voor de lussen van 27 en 43 KM en 12,50 EUR lange lussen van 60 en 82 KM. Zie voor meer informatie klik hier.

Deelname

Tot wanneer kan ik inschrijven?
De ticketverkoop sluit op zaterdag 23 september 18.00 uur 2023 en resterende tickets zijn eventueel op de dag zelf te verkrijgen. 
Krijg ik bij annulering mijn inschrijfgeld terug?
Dit is helaas niet mogelijk i.v.m. de reeds gemaakte kosten. 
Wat gebeurt er met het sponsorgeld na annulering?
Het is niet mogelijk om het sponsorgeld terug te krijgen. Jouw sponsorgeld komt ten bate voor het onderzoek naar hart- en vaatziekten. Wij als goed doel zijn hier enorm blij mee! Dank je wel. 

Start & Finish

Hoe laat kan ik starten?
De starttijden zijn tussen 08.00 en 12.00 uur. Kijk hier voor de verschillende routes en klik op 'meer info' voor de starttijden per type fiets.
Waar is de start en finishlocatie?
Zowel de start als de finish bevinden zich bij Shelter 611 op Vliegbasis Soesterberg. We maken een groot Hartstichting plein zodat jij feestelijk kan starten & finishen.

Let op: Vliegbasis Soesterberg is een groot terrein en ons Hartstichting plein bevindt zich aan de kant van de Hertenlaan. Navigeer dus naar Shelter 611 of Manutan.
Tot hoe laat kan er gefinisht worden?
Tussen 14.00 en 16.00 uur zijn de meeste deelnemers weer terug op de startlocatie. Om 15.00 uur staat de uitreiking van de cheque gepland.

Doneren & sponsoren

Moet ik bij deelname aan CYCLE NL sponsors werven?
Elke deelnemer krijgt een persoonljke sponsorpagina waarop hij of zij donaties kan binnenhalen. Er is geen minimum bedrag dat behaald moet worden om mee te doen. Als een deelnemer meer dan €100,- ophaalt vóór 1 september, ontvangt diegene een uniek paar CYCLE sokken. Bij meer dan €500,- komt hier ook nog een gouden CYCLE wielershirt bij. Deze artikelen liggen klaar bij de start in Soesterberg.

Verzorging

Hoeveel verzorgingsposten zijn er voor mijn afstand en routekleur?
Bijna op elke route is minstens één verzorgingspost aanwezig, op een aantal kortere routes na. Hier kan je lekker op adem komen onder het genot van wat energiedrank en bijvoorbeeld bananen, wafels en energybars. Indien er geen verzorgingspost aanwezig is op de desbetreffende route, krijgt de deelnemer een verzorgingspakketje mee. 
Mag ik eerder stoppen met fietsen?
Ja, dat mag uiteraard. Als het echt niet meer gaat, of je hebt pech onderweg, kun je ons altijd bellen. Wij zorgen dan dat je opgehaald worden. Mocht je inderdaad eerder stoppen, dan vinden wij het prettig als je dit meldt bij de organisatie. Dan zijn wij op de hoogte. Jouw medaille ligt klaar op de finishlocatie in Soesterberg.
Is er technische hulp aanwezig, zodat ik bij pech geholpen kan worden?
Jazeker, er zijn meerdere mechaniciens aanwezig om je weer verder de weg op te helpen.

Parkeren & bagage

Waar kan ik parkeren?
We zorgen dat je in de buurt kan parkeren, de exacte locatie wordt later bekend gemaakt.
Kan ik ergens mijn bagage achterlaten?
Ja zeker, we zorgen dat je je bagage kunt achterlaten bij de Vliegbasis. We raden je wel aan zo min mogelijk bagage mee te nemen. 

Praktische info & diversen

Is de route uitgepijld?
De stadsfietsroutes en de wielrenroutes zijn uitgepijld. Je kan die routes dus ook zonder GPX computer fietsen. De mountainbike route gaat over bestaande mountainbike paden en de gravelbike route is alleen te fietsen op GPX. 
Waar kan ik naar de WC?
Wij zorgen voor voldoende toiletten op de start- en finishlocatie.
Waar en wanneer kan ik mijn medaille ophalen?
Je ontvangt je medaille bij de finishlocatie in Soesterberg. Helaas is het niet mogelijk om je medaille na het event nog op te halen. Dit kan alleen op zondag 24 september. In verband met bezorgingskosten sturen we geen producten op. Dit geldt ook voor de andere items. 

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen