Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kies de route die bij je past.
Antwoord niet gevonden? Stuur dan een appje naar 06-15 31 56 91 of stuur een e-mail naar cycle@hartstichting.nl.

Ticket & Deals

Wat is bij het ticket inbegrepen?
  • Een unieke fietsroute
  • GPX-routes per mail
  • Koffie & thee bij de start
  • Sportreep en -gel voor onderweg
  • Regiopakket van Komoot (t.w.v. 9 euro)
  • Gepersonaliseerd stuurbord
  • Materiaal- en verzorgingsposten onderweg
  • Lekker koel drankje op het gezellige plein bij de finish
  • En natuurlijk je prachtige medaille!
Mocht je de City route fietsen dan ontvang je ook nog een voucher voor koffie of thee met appeltaart in het UMC Utrecht.

Voor welke routes heb ik een vignet nodig?
Bij de mountainbike routes fietsen we over terreinen van verschillende landeigenaren. Hiervoor ben je verplicht een vignet te hebben. Het is mogelijk bij ons een vignet aan te schaffen voor deze gebieden. Deze kosten bedragen 7,50 EUR voor de lussen van 27 en 43 KM en 12,50 EUR lange lussen van 60 en 82 KM. Zie voor meer informatie klik hier.

Deelname

Tot wanneer kan ik inschrijven?
De ticketverkoop sluit op maandag 19 september 2022. Als het evenement voor die datum is uitverkocht, sluiten de inschrijven uiteraard al eerder. Wees dus op tijd! 
Krijg ik bij annulering mijn inschrijfgeld terug?
Dit is helaas niet mogelijk i.v.m. de reeds gemaakte kosten. 
Wat gebeurt er met het sponsorgeld na annulering?
Evenals het inschrijfgeld is het ook niet mogelijk om het sponsorgeld terug te krijgen. Jouw sponsorgeld komt ten bate voor het onderzoek naar hart- en vaatziekten. Wij als Goed Doel zijn hier enorm blij mee! Dank je wel. 

Start & Finish

Hoe laat kan ik starten?
De starttijden zijn tussen 09.00 en 11.30 uur. Kijk hier voor de juiste starttijden die gelden voor de verschillende routes.
Waar is de start en finishlocatie?
Zowel de start als de finish bevinden zich op Vliegbasispark Soesterberg. We maken een groot Hartstichting plein zodat jij feestelijk kan starten & finishen.
Tot hoe laat kan er gefinisht worden?
Tussen 14.00 en 16.00 uur zijn de meeste deelnemers weer terug op de startlocatie. Om 16.30 uur staat de uitreiking van de cheque gepland.

Doneren & sponsoren

Moet ik bij deelname aan CYCLE NL sponsors werven?
We vragen iedereen om €1 per kilometer van het aantal km's per route op te halen. Als je het totaalbedrag aan route km's ophaalt (bijvoorbeeld de route is 65 km en je haalt 65 euro op) krijg je een unieke CYCLE wielerpet t.w.v. €19,95 als incentive. Als je een bedrag van €250,- ophaalt, dan krijg je een gratis CYCLE NL wielershirt t.w.v. €39,00!

Verzorging

Hoeveel verzorgingsposten zijn er voor mijn afstand en routekleur?
Bij elke afstand is minstens één verzorgingspost. Hier kan je lekker op adem komen onder het genot van wat energiedrank en bijvoorbeeld bananen, wafels en energybars. 
Mag ik eerder stoppen met fietsen?
Ja, dat mag uiteraard. Wel jammer natuurlijk. Mocht je inderdaad eerder stoppen, dan vinden wij het prettig als je dit meldt bij de organisatie. Dan zijn wij op de hoogte. Jouw medaille ligt klaar op de finishlocatie in Soesterberg.
Zijn er technische punten onderweg, zodat ik bij pech geholpen kan worden?
Jazeker, onderweg is bij de verzorgingspost zijn één of meerdere mechaniciens aanwezig om je weer verder de weg op te helpen.

Parkeren & bagage

Waar kan ik parkeren?
Je kunt parkeren bij en in de buurt van Vliegbasispark Soesterberg waaronder op het parkeerterrein van het naastliggend bedrijf Manutan, Elandlaan 2 in Den Dolder. Of kom natuurlijk lekker op de fiets!
Kan ik ergens mijn bagage achterlaten?
We raden je af bagage mee te nemen. Er zijn geen lockers aanwezig op locatie. 

Praktische info & diversen

Is de route uitgepijld?
De sportieve fietsroutes en de wielren routes zijn uitgepijld. Je kan die routes dus ook zonder GPX computer fietsen.
Waar kan ik naar de WC?
Wij zorgen natuurlijk voor voldoende toiletten op de start- en finishlocatie.
Waar en wanneer kan ik mijn medaille ophalen?
Je ontvangt je medaille bij de finishlocatie in Soesterberg. Helaas is het niet mogelijk om je medaille na het event nog op te halen. Dit kan alleen op zondag 25 september. In verband met bezorgingskosten sturen we geen producten op. Dit geldt ook voor de andere items.